OCS de Smulnarren benoemt Joost Cornelisse tot ‘Minister van Staat’

Foto: OCS de Smulnarren

Penningmeester van OCS de Smulnarren Joost Cornelisse is vanmorgen door het OCS bestuur benoemd tot ‘Minister van Staat’.

Joost Cornelisse

Na 17 jaar zich voor de volle 1111% ingezet te hebben voor het Kaaiendonkse Carnaval neemt Joost Cornelisse afscheid als bestuurslid van OCS De Smulnarren. Sinds 2008 was Joost verantwoordelijk voor de functie van penningmeester en zag er binnen zijn rol op toe dat alles rondom Stapbonnen, prijzengeld, droge horeca op de markt en alle andere financiële zaken rondom Carnaval in goede banen werden geleid. Joost loopt warm voor alles dat rood en groen ademt, is daarin niet te remmen en kent geen nee.

Minister van Staat

Zijn inspanningen van de afgelopen 17 jaar hebben er mede toe geleid dat het Kaaiendonkse Carnaval floreert als nooit tevoren. Daarom heeft het bestuur van OCS De Smulnarren unaniem besloten Joost Cornelisse te benoemen tot: ‘Minister van Staat. Deze eretitel vloeit voort uit een oude structuur van de carnavalsstichting. Personen die een lange tijd als bestuurslid hadden gediend kregen bij hun afscheid voor bewezen diensten de persoonlijke eretitel ‘Minister van Staat’. Vorig jaar ging voormalig bestuurslid Toine Huisveld hem voor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen