Familiemusical ‘BOMBAST’ dit weekend in Theater de Bussel

Foto: Sjoerd van Dijk / Stichting BOMBAST

Aankomend weekend staat de Oosterhoutse theatervoorstelling ‘BOMBAST een musical’ maar liefst vier keer op de planken van Theater de Bussel.

BOMBAST een musical

Als in 1883 de nar BOMBAST in het leven komt van de Oosterhouters, is hij meteen een graag geziene gast. Zijn persoonlijkheid, zijn vrolijke rebelse streken en zijn kwaliteit om iedere laag van de bevolking met elkaar te verbinden, zorgen ervoor dat heel Oosterhout hem op handen draagt. Of toch niet iedereen? In deze vrolijke familiemusical word je meegenomen in hét verhaal over ons aller vriend BOMBAST. Over de bron van al het goeds….toen, maar zeker ook nu. Een musical voor, door en over Oosterhouters…met alle gevolgen van dien.

Bombastische voorstelling

Schrijver en regisseur Theo Koopmans bracht een zeer gevarieerde cast bij elkaar, een mix van jong en oud, nieuw en ervaren talent.  Naast een prachtverhaal, komen er heerlijke liedjes voorbij, eveneens geschreven door Theo. “Dat is Oosterhout, Oosterhout een mooiere stad is er nooit gebouwd, Oosterhout, zeer vertrouwd met Dorst Oosteind en Den Hout”. Genoeg ingrediënten voor een goedgevulde, of zeg maar gerust bombastische voorstelling.

Meer informatie

De avonduitvoeringen van ‘BOMBAST een musical’ zijn op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni om 20.00 uur. Speciaal voor gezinnen met kinderen is er op zaterdag ook een matinee, deze start om 14.00 uur. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de onderstaande link. HOOG!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen