Zondag derde editie van culturele markt Kunst in Park

Foto: Betonkunst Oosterhout

Zondag 27 augustus vindt de derde editie van Kunst in Park plaats in het Slotpark. Daar beleef je die dag Kunst in de breedste zin van het woord.

Kunst in Park

Dit jaar staat middenin het Slotpark een grote tafel. Kleine kunstenaars in de dop kunnen daar hun verbeelding de vrije loop laten door te schilderen, te knutselen met gerecyclede materialen of gewoon lekker te kliederen. Ook kun de kinderen zich laten omtoveren tot hun favoriete dier of fantasiefiguur in de schminkhoek. Op Kunst in Park (KiP) zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Je treft er kunstschilders, grafiek- en keramiekkunstenaars, beeldhouwers, glaskunstenaars, straatkunst, poëzie, zang, dans en theater. Ook Christian Goijaarts, van de Vrolijke Versjes die je iedere zondag op deze site kunt lezen, is er aanwezig met zijn boeken.

Eerst eten

Terwijl je langs de kleurrijke kramen slentert kun je genieten van culinaire lekkernijen van lokale en regionale foodtrucks. De hele middag zijn er optredens van bijzondere artiesten. De organisatie is nog op zoek naar minimaal 5 partytenten van 3×3 meter om geluidsapparatuur droog te houden voor het geval het zou gaan regenen. Kun jij de organisatie helpen? Mail dan naar [email protected] Kunst in Park wordt gehouden op zondag 27 augustus in het Slotpark tussen 11.00 en 17.00 uur. De entree is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen