Paasquiz tijdens ORTS radioprogramma Klassiek Allerlei

Foto: Alexas_Fotos by Pixabay

Op zondag 24 maart kun je tijdens het ORTS radioprogramma Klassiek Allerlei meedoen aan de speciale Paasquiz. Dit artikel is geschreven door Cees van Dongen.

Klassiek Allerlei

Het ORTS radioprogramma Klassiek Allerlei brengt elke zondagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur live klassieke muziek ten gehore met daarin aandacht aan concerten en uitvoeringen in Oosterhout en omgeving. Ook is het mogelijk muzikale fragmenten aan te vragen en daarmee iemand te feliciteren, te bedanken of beterschap te wensen of iemand gewoon te verrassen met een mooi muziekstuk.

Paasquiz

Tijdens de uitzending van 24 maart wordt een speciale Paasquiz gehouden waarvoor enkele leuke prijzen door lokale ondernemers ter beschikking zijn gesteld. De oplossing kan telefonisch doorgegeven worden via 0162-562562 of 0162-460024. Klassiek Allerlei is een radioprogramma van René Dijkstra, samenstelling en presentatie en de techniek is in handen van Pieter Kerkhof.

Meeluisteren

De ORTS-radio is te beluisteren via de kabel op 92.9 MHz en in de ether op 106.2 MHz. Voor KPN op zender 1052. Voor Ziggo 916 (1916). En via de website van de ORTS. Overigens krijgen koren en verenigingen sinds kort ook de gelegenheid zich aan de luisteraars voor te stellen en aandacht te vragen voor een uitvoering die op hun programma staat. Mail voor meer informatie hierover met [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen