Zondag weer Korendag in Museum Oud Oosterhout

Foto: Marianne Zuur | Museum Oud Oosterhout

Op zondag 26 mei zingen maar liefst 7 koren tussen 11.00 en 17.00 uur tijdens de speciale Korendag in Museum Oud Oosterhout aan de Bredaseweg.

Oud Oosterhout Korendag

Brabants Museum Oud-Oosterhout organiseert ook dit jaar weer een Korendag. Aanstaande zondag komen maar liefst 7 enthousiaste koren uit Oosterhout en omgeving naar het museum. Ieder koor zingt 45 minuten en het repertoire varieert van licht klassiek tot pop en van luisterliedjes tot meezingers. Achtereenvolgens zingen de koren: Meezingkoor SanGdoel, Nie-Ko, Koor Van Toen, gezelligheidskoor De Vrolijke Noten, Vrijetijdskoor Oosterhout, Chapeau en KoRije.

Meer informatie

Het museum is open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het eerste koor begint om 11.30 uur. De ervaring leert dat het museumpark een mooie entourage vormt voor de vele muzikale klanken. Voor het evenemententarief van € 6,00 woont men een prachtig concert bij en kan men tevens het museum bezoeken. Met de museumkaart heeft men gratis toegang. Het museum ligt aan de Bredaseweg 129 (naast restaurant Paradijs). Parkeren is gratis en het museum is rolstoelvriendelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen