Oosterhout SDG Lokaal organiseert tweede editie van Café de Toekomst

mei 08 , 6:25 Knipsels
houtse kerk corneliuskerk
Op 16 mei organiseert Oosterhout SDG Lokaal de tweede editie van Café de Toekomst met als thema 'Duurzame Gedragsverandering'.

Duurzame gedragsverandering

SDG Impact Coördinator Duncan Buisman: "De roep om maatschappelijke verduurzaming wordt steeds luider. Als ondernemers dragen we een verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Van het omarmen van duurzame energiebronnen zoals zon- en windenergie tot het bevorderen van vegetarische voeding, circulaire bedrijfsmodellen en het stimuleren van elektrisch rijden – er zijn talloze manieren waarop we ons gedrag kunnen aanpassen voor een duurzamere toekomst. Maar hoe breken we uit onze oude gewoonten en maken we werkelijk andere keuzes?"

Café de Toekomst

Om deze vraag te beantwoorden, nodigt Oosterhout SDG Lokaal iedereen uit voor de tweede editie van Café De Toekomst op donderdag 16 mei. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst staat duurzame gedragsverandering centraal, waarbij inzichten en praktische voorbeelden worden gedeeld. Tijdens de break-out sessies kunnen deelnemers meer leren over diverse onderwerpen, zoals het betrekken van medewerkers bij veranderingen, het opzetten van een effectieve ketensamenwerking, het ontwikkelen van een duurzame strategie en het integreren van de SDG's in beleidsvorming, alsmede het creëren van een positieve werkomgeving.

Meer informatie

Café De Toekomst begint om 15.00 uur, met inloop vanaf 14.30 uur, en zal plaatsvinden in d'Houtse Kerk aan de Houtse Heuvel in Den Hout. Naast een keynote speech van Marijke Frielink, zullen ook andere experts aanwezig zijn om inzichten te delen en vragen te beantwoorden. De toegang is helemaal gratis.