JCI Bockparty deelt uit aan goede doelen

Foto: Petra Köpp voor oosterhout.nieuws.nl

Hoewel de opkomst iets lager was dan er vooraf werd gehoopt, is de derde editie van de Bockparty van JCI Oosterhout toch zeker een succes te noemen. De ruim 100 aanwezigen lieten zich de herfstlekkernijen, zoals bockbier en varkensgebraad met mosterdsaus goed smaken. Dat er aan deze heerlijke bourgondische avond nog een extraatje zat verbonden maakte de avond helemaal mooi.

JCI Oosterhout schonk Stichting de Schelp een muziekinstallatie. Geen overbodige luxe, want de installatie die er nu hangt is nog afkomstig uit het oude gemeentehuis en gaat al 20 jaar mee. “Het gekraak en gepiep is vooral tijdens huwelijksplechtigheden erg storend’, zo vertelde Rien van Oort van Stadstuin de Schelp aan oosterhout.nieuws.nl. De nieuwe installatie zal tijdens de start van het nieuwe seizoen, begin volgend jaar, moeten hangen.

Daarnaast kreeg ook Inloophuis Poppy’s een duw in de goede richting. Zij kregen een cheque van 1000 euro uitgereikt, zodat het inloophuis voor mensen die geraakt zijn door kanker ook daadwerkelijk een fysiek huis gaat worden. Bram van Ast nam namens Poppy’s de cheque in ontvangst. Zijn reactie: “Namens Poppy’s bijzonder veel dank aan JCI voor jullie gulle steun!”

De Bockparty was het laatste feest in het jubileumjaar van JCI Oosterhout. Eerder was er ook al de Film in het Park en hebben de leden een Galadiner in de Vredeskerk gehad. Of er volgend jaar weer een JCI Bockparty wordt georganiseerd is op dit moment nog niet bekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen