Mogelijkheid om afscheid te nemen van Johan Mathon

Foto: Facebookpagina De Pub

Donderdag 12 november is Johan Mathon, kroegbaas van Café de Pub aan de Klappeijstraat, op 69-jarige leeftijd overleden. Het personeel van De Pub laat op hun Facebookpagina weten hem dinsdag 17 november een waardig afscheid te willen geven. Lees hieronder het bericht dat op de Facebookpagina van De Pub te lezen is:

Jij was de kleinste, maar voor ons ben je de grootste.

Gisteren is onze Johan op 69-jarige leeftijd thuis overleden.

Aanstaande dinsdag zal Johan onder begeleiding van zijn liefsten voor de laatste keer naar de Pub lopen. Wij willen iedereen die Johan ook lief had vragen om 18.45 uur een erehaag te vormen van de Markt naar de Klappeijstraat. Een luid applaus bij aankomst is wat hij verdient. Van 19.00 tot 21.00 uur is er mogelijkheid tot afscheid nemen en sluiten we de Pub samen met Johan af.

Heb je bijzondere herinneringen aan hem, memorabele foto’s of gewoon een paar goede oneliners? Vereeuwig ze dan op jouw manier en neem ze mee naar de Pub. We kunnen er nooit genoeg van krijgen.

Bloemen zijn mooi, maar donaties aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis zijn harder nodig. In de Pub is er een mogelijkheid om vrijblijvend een envelopje achter te laten. De deur van de Pub staat uiteraard altijd open, maar aanstaande maandag even niet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen