Stefan van Aarle nieuwe binnenstadsmanager

Binnenstadmanager Stefan van Aarle
Binnenstadmanager Stefan van Aarle
Foto: Gemeente Oosterhout

Vanaf 1 augustus 2016 zal Stefan van Aarle aan de slag gaan als de binnenstadsmanager van Oosterhout, met als taak de Oosterhoutse binnenstad op strategische wijze aan te pakken en weer op niveau te krijgen. Dit gaat hij doen in opdracht van de stichting Stadsmanagement Oosterhout. In deze stichting zijn zowel ondernemers als gemeente vertegenwoordigd.

Stefan heeft ruim zes jaar als Adviseur Retail & Centrummanagement voor BRO gewerkt. Daarnaast is hij jarenlang coördinator geweest van  het Platform Binnenstadsmanagement; een netwerk van binnenstadmanagers en andere betrokkenen bij binnenstadsmanagement. Inmiddels is hij bestuurslid van deze stichting. Stefan werkt momenteel, naar volle tevredenheid, als kwartiermaker Ondernemersfonds Binnenstad in Tilburg en heeft voldoende mogelijkheden om zijn werkzaamheden voor de gemeente Oosterhout op basis van maximaal 20 uur per week per 01 augustus op te pakken. Wethouder Willemsen is zeer tevreden met de komst van Stefan van Aarle; “Hij brengt veel kennis, ervaring en energie mee. Ik verwacht dat de binnenstadsmanager voor een impuls kan zorgen.”

Unaniem

Tijdens de sollicitatieprocedure is naast de vereiste operationele- en strategische ervaring ook gekeken naar verbindende capaciteiten. Er zijn dertig sollicitanten op de functie af gekomen. Een aantal daarvan is op gesprek geweest bij de selectiecommissie. Deze commissie bestond uit stakeholders van de binnenstad; horeca, winkels, vastgoed en gemeente. Na een tweede ronde gesprekken in de vorm van een pitch, heeft de commissie unaniem gekozen voor Stefan van Aarle. De binnenstadsmanager wordt in het centrum de schakel tussen de ondernemers onderling en de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen