Frank Verkooyen van podium Oosterhout Live gestuurd om Hazesmedley

Foto: Screenshot video Frank Verkooyen

Zaterdagavond is de Bredase zanger Frank Verkooyen door de organisatie tijdens zijn optreden van het podium gehaald.

Hazes vond dat de stekker eruit moest

De reden hiervoor? Hij zong een medley van André Hazes en Hazes Junior was het hier niet mee eens. Op deze video is te zien hoe het optreden voor presentator Niels Houtepen bruut wordt afgekapt halverwege een nummer. Verkooijen verklaart hierover op zijn Facebookpagina: “…Hazes junior vond dat de stekker er direct uit moest. Ik zong al Hazes toen hij nog in zijn broek scheet!…”

Reactie Hazes Junior

Ook André Hazes Junior reageerde zaterdagnacht direct met een video op Facebook. Hierin stelt hij dat hij “nooit een artiest van een podium af sturen” Daarnaast geeft hij aan dat hij vindt dat Iedereen vrij is om te zingen wat hij wil, maar dat het lijstje met nummers wel met de organisatie en de andere artiesten moet worden afgestemd.

“Succes met de rest van je leven”

Zonder specifiek zijn naam te noemen wenst Dré de Bredase Verkooyen nog “Succes met de rest van zijn carrière en de rest van zijn leven.” Wel voegt hij er achteraan dat hij hoopt dat ze over een paar jaar kunnen lachen om dit hele voorval.

Beste mensen, SUPER bedankt voor jullie support! Hierbij een video van het gewraakte moment waarop ik werd verzocht te wieberen ! Ik hoef echt niet in Boulevard maar wil graag laten weten hoe de vork in de steel zit. Nogmaals dank. Liefs Frank

Frank Verkooyen 发布于 2017年7月1日

"Kleine Update"En mensen, probeer toch eens te onthouden dat verhalen altijd twee kanten hebben…Fijne avond!

André Hazes 发布于 2017年7月1日

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen