Ga nu voor een zomerfit lichaam in slechts 60 dagen!

Foto: CC0 Creative Commons / PublicDomainPictures

De zomer komt eraan en in de afgelopen maanden zijn de kilo’s er stiekem hard bijgekomen. Zorg er nu in slechts 60 dagen voor dat je lichaam weer ‘zomerfit’ wordt!

Zomer komt eraan

Je voelt je met het vooruitzicht op het warme weer en die leuke geplande vakantie ongemakkelijk en onzeker over je lichaam. Je hebt al geprobeerd om een aantal kilo’s af te vallen maar valt steeds terug door dat vervelende jojo effect. Stoppen en maar gewoon blijven doen met wat je daarvoor deed is dan de easy way out, want ‘die diëten werken toch niet bij mij, ik heb nu eenmaal een slechte conditie, eigenlijk weet ik zelf ook niet goed waar ik moet beginnen en het duurt nog wel even voordat het zomer is’.

Stop met stoppen

Op 7 mei start de nieuwe ‘Enforce Fit 60 dagen Zomerfit Challenge’ met een uniek programma. Een programma dat wel werkt en ervoor zorgt dat jij voor de zomer weer lekker in je vel zit en een fit en krachtig lichaam hebt. In deze 60 uitdagende dagen creeër je met je coach een doorbraak. Direct resultaat. Je zorgt er niet alleen voor dat je fit de zomer ingaat, maar je herstelt ook de balans in jouw leven. Je leert je te focussen op dat wat echt belangrijk is. De trainers laten je ervaren hoe je baanbrekende resultaten kunt creëren en leren je tools om niet terug te vallen in oude patronen en je resultaat vast te houden op langere termijn.

Kies je eigen doelstelling

Je krijgt binnen dit programma zelf de keuze om de inhoud van de uitdaging te bepalen. Kies je ervoor om 8 tot 10 kg af te vallen? Kies je ervoor om te leren hoe 5 tot 10 km hard te lopen, daarop te trainen en dat vol te houden? Of ga jij voor de Crossfit Challenge? “The choice and challenge is completely yours”, maar: je zult er hard voor moeten werken.

Kom nu in actie

Dus stop met uitstellen van een beslissing of jezelf troosten met afleiding of het goed te praten met excuses. De knop moet nu om en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, vraag een coachgesprek aan bij Enforce via [email protected] of bel 06 – 10624242.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen