Buitenbaden Warande eerder open wegens het goede weer!

Foto: Sportbedrijf Oosterhout

Volgens Weeronline wordt het vandaag zonnig en (zomers) warm lenteweer met maxima tussen 20 en 27 graden en morgen zelfs extreem warm tot 29 graden! Alle reden voor Recreatieoord De Warande om het zomerseizoen eerder van start te laten gaan! Vanaf woensdag 13.30 uur wordt het buitenpark geopend en kun je met je abonnement gewoon al gaan zwemmen!

Seizoensopening

Oorspronkelijk zou het zomerseizoen komende zondag pas worden geopend. Dat is ook het moment waarop de buitenbaden voor het eerst weer in gebruik worden genomen. Maar door het extreem goede weer zijn de buitenbaden van woensdag 18 t/m vrijdag 20 april extra geopend tussen 13.30 en 18.00 uur en zijn alle seizoensabonnementen gewoon geldig.

Survival op zondag

Komende zondag 22 april is de officiële start van het zomerseizoen. Van 13:00 tot 17:00 uur vinden er op het park allerlei survival activiteiten plaats in het water, op het land en op de klimtoestellen. Tijdens het klimmen en klouteren zijn er leuke prijzen te winnen! Daarnaast is het ook mogelijk om vrij te spelen, van de glijbaan te glijden, voetballen en nog veel meer..

Opening Klimjungle

Tijdens de eerste officiële dag van het zomerseizoen wordt ook het nieuwe speelelement van De Warande officieel geopend door onze wethouder Marian Witte. Vorig zomerseizoen konden kinderen kiezen wat zij nieuw op het park wilde hebben. Uit deze verkiezing is de grote klimjungle gekomen.  De opening zal om 14:00 uur starten op de plek van de klimjungle, met muziek van een DJ.

Voorverkoop abonnementen

Tussen 13:00 – 14:00 uur heeft De Warande komende zondag een ‘happy hour’. Dat betekent dat de toegang tot het park dan slechts € 4,- is in plaats van € 6,-. Liever de hele zomer zwemplezier? De eerste dag van het zomerseizoen is dan ook de laatste dag van de voorverkoop. Koop bij de receptie nog een seizoensabonnement met korting mét leuke coupons!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen