Cross for the Crocus keert 20.000 euro uit aan goede doelen

Foto: Cross for the Crocus

Afgelopen week werd 20.000 euro inschrijfgeld van de Cross for the Crocus uitgekeerd aan goede doelen die het 1 op 1 inzetten in de strijd tegen kanker.

Meer dan een ton euro’s

De afgelopen 10 jaar is de ‘Cross for the Crocus’ uitgegroeid tot een belangrijk Oosterhouts evenement, dat er in al die jaren in is geslaagd veel geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Want daar gaat het om bij de Cross. Een evenement dat sportieve activiteit combineert met betrokkenheid bij de samenleving. Afgelopen week werden de cheques met de opbrengsten van de tiende editie, die op 24 februari werd verreden, uitgereikt aan diverse goede doelen. In totaal werd er 20.000 euro uitgereikt voor de strijd tegen kanker. Hiermee is de magische grens van 100.000 euro in 10 jaar tijd ruim gepasseerd.

Alvast in de agenda

“Een geweldige cross met een leuk parcours en heel gezellig.” Dat was toch wel het meest gehoorde compliment in 2019. Dankzij een goede voorbereiding door vele vrijwilligers is de organisatie van de Cross For The Crocus al jaren in goede handen. Gedurende de cross zijn er diverse verzorgingsplaatsen. De sfeer is altijd buitengewoon aangenaam. Zowel tijdens de cross als daarna hebben de deelnemers fijn contact met elkaar. Achteraf blijft menig biker even “plakken” met een broodje en een drankje. In 2020 zal de Cross for the Crocus worden gereden op 16 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen