Getuigen mishandeling oude dame Hoofseweg gezocht

Foto: Babette van Halderen

Een oudere dame is zondagmiddag rond 16.30 uur mishandeld op de Hoofseweg ter hoogte van de Nettorama. Help jij mee de dader te vinden?

Hond uitlaten

Onze redactie ontving vanmorgen vroeg een bericht over een mishandeling van een oude dame op de Hoofseweg in de wijk Strijen, ter hoogte van de Nettorama supermarkt. De oude dame was rond 16.30 uur haar vaste rondje met haar hondje aan het lopen toen zij door een onbekende man werd aangesproken. Hij zei haar dat haar hondje bij zich moest houden. De oude dame reageerde dat het hondje niemand kwaad doet en dat de man niet bang hoefde te zijn.

Mishandeling

De man reageerde door de hond een schop te geven. De oude dame reageerde hierop en de man gaf de dame daarop een vuistslag in het gezicht, waardoor zij op de grond viel. Zij is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat zij meerdere breuken in haar gezicht heeft opgelopen door de klap in heer gezicht.

Getuigen gezocht

De kleindochter van de oude dame stuurde Oosterhout Nieuws het signalement van de vermoedelijke dader. Het zou gaan om een man van ongeveer 30 jaar tussen 1.70 en 1.80 meter met opgeschoren haar. Hij droeg op het moment van de mishandeling een zwarte bril, zwarte kleding en een werkbroek. Heb jij iets gezien en kun je helpen de dader te vinden? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden