Uniek driedaags Fortnitekamp op Sportcomplex TSC

Foto: Pixabay License / christianladewig0

Op 29 april, 30 april en 1 mei is er een drie-daags Fortnitekamp op het sportcomplex van voetbalvereniging TSC aan de Warandelaan.

Fortnite

Niets is spannender dan een Fortnite competitie. Het spel is razend populair. Alleen spelen is leuk, maar in een toernooivorm tegen je vrienden is nog leuker! Speel Fortnitetrefbal, leer Fortnitedansjes en wordt de beste Fortnitespeler. Maak nieuwe Fortnitevrienden en krijg tips van een esporter. Weplay Esports organiseert een uniek driedaagse Fortnitekamp voor Oosterhoutse kinderen van 7 t/m 15 jaar op 29 april, 30 april en 1 mei. Deelnemen kost 180 euro per persoon.

Niet alleen gamen

Het evenement is in het teken van de game Fortnite, maar de dagindeling is gericht op sport en spel. Daarnaast is er een uurtje of twee van de acht over om te gamen. Bovendien is dit evenement ook voor ouders die in de meivakantie gewoon moeten werken en hun kinderen graag ergens onder toezicht willen hebben. Het driedaagse Fornitekamp wordt georganiseerd door Weplay Esports. Dit bedrijf staat al jaren bekend om de Fifa-toernooien door Nederland en Belgiƫ. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen