Ruim 1.700 lopers aan de start van de Oosterhoutse Avondvierdaagse

Foto: Oosterhoutse Avondvierdaagse

Dinsdag is de Oosterhoutse Avondvierdaagse weer van start gegaan. Iedere dag starten de ruim 1.700 deelnemers vanaf een andere locatie. Vanavond starten ze vanaf de Oosterhoutse Golfclub.

Burgemeester

De eerste kinderen stonden met hun ouders al ruim voor de start om 18.00 uur klaar. Ze hadden er zin in! En terecht, want het was dinsdagavond goed wandelweer. Er stond wel een frisse wind, maar het was helemaal droog en zeker niet te heet. Na een warming up werden de deelnemers nog toegesproken door Burgemeester Buijs die hen vier goede en gezellige dagen toewenste. En daarna kon iedereen de eerste stempel halen en van start!

Zo gaat’ie goed…

Vier dagen zijn er door de organiserende stichting Willem van Duivenvoorde verschillende wandeltochten uitgezet van 3, 5 en 10 kilometer. Woensdag wordt er gestart vanaf de Oosterhoutse Golfclub. Een nieuwe locatie waar de 3 kilometerlopers een rondje om de Par-3 baan zullen lopen en de 5 en 10 kilometerlopers een stuk door het bos zullen gaan. Donderdag wordt er gestart vanaf het Slotbosse Park bij Honk- en Softbalvereniging Twins en vrijdag worden de lopers ingehaald op het Basiliekplein in het centrum, waar ze hun welverdiende medaille op kunnen halen. Dat zijn nog heel wat ‘potjes vet’ die op de tafel worden gezet…

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen