[LEZERSACTIE] Gratis berenlekkere nacho’s bij De Beren!

Foto: De Beren Oosterhout

Voor veel Oosterhouters is restaurant De Beren op de Markt geen onbekende. Bijna iedereen heeft er al wel eens een portie berenlekkere spareribs of saté van het huis gegeten. Maar wist jij dat je bij De Beren ook overheerlijk kunt lunchen op het terras?

Uitgebreide lunchkaart

De Beren is iedere dag om 12.00 uur open voor de allerlekkerste lunch. Op zaterdag zelfs al om 11.00 uur! Je kunt dan kiezen uit overheerlijke broodjes, sandwiches, tosti’s en een kleine kaart met warme gerechten. Natuurlijk kun je een gezellig tafeltje uitzoeken in het restaurant, maar als het weer het toelaat is het terras op de Markt ook een voortreffelijke plaats om van je lunch te genieten.

Zonovergoten terras

Op het grote terras met meer dan 100 zitplaatsen kun je eigenlijk altijd wel een plaatsje vinden. Ook wanneer je al gegeten hebt en alleen een drankje wilt komen doen ben je hier van harte welkom. Je kunt op het terras aan een laag tafeltje zitten, maar er zijn ook hoge tafels met krukken. En wanneer het in de avond wat kouder wordt, dan wordt de terrasverwarming gewoon aangezet. Zo is er voor iedere wat wils!

Lezersactie: gratis nacho’s

Speciaal voor de lezers van Oosterhout Nieuws heeft De Beren een berenleuke zomeractie! Print de onderstaande bon uit en bestel minstens twee drankjes op het terras van De Beren in Oosterhout. Je ontvangt tegen inlevering van deze bon dan een gratis portie nacho’s! Deze actie is de hele zomer geldig t/m 22 september 2019 en je mag er zo vaak gebruik van maken als je wilt. Dat wordt genieten deze zomer!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden