Zaterdag weer Zomercarnaval Caribische Dag in het centrum

Foto: St. de Gangmaokers

Tijdens de Oosterhoutse Zomerfeesten van 16 t/m 21 augustus vieren we op zaterdag 17 augustus het Kaais Zomercarnaval met de Caribische Dag.

Oosterhoutse Zomerfeesten

Tijdens de Oosterhoutse Kermis worden er tal van andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud in Stapstad Oosterhout. Een van die activiteiten is het Kaais Zomercarnaval met de Caribische Dag op zaterdag 17 augustus. Deze hele dag staat in het teken van het Zomercarnaval in tropische sferen en met volop Caribische klanken. Een tropisch feestje dat wordt georganiseerd door stichting De Gangmaokers, die ook jaarlijks de Kaaise Dweildag organiseert.

Programma

Vanaf 13.00 uur start DJ Pedro Estrello op de Markt en zal om 22.30 uur deze dag afsluiten. Verder worden er op hte hoofdpodium op de Markt optredens verzorgd door salsa dansschool Ritmo Latino en de salsaband Axioma. Ook zal een aangepaste optocht/parade plaatsvinden over het Kermisterrein vanaf de Markt over de Arendstraat, Heuvel, Slotpark en Slotlaan naar de parkeerplaats Slotjesveld. Dat wordt dus genieten van al die carnavalsgroepen, brassbands en sambabands. Rond 18.00 uur zal er weer een showdown/battle plaatsvinden door de bands, met de aanwezigheid van de Carnavalsgroepen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de onderstaande website.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen