8-jarige Sterre presenteert zondag haar eerste boek

Foto: Sterre Jongedijk (via Instagram)

Op zondag 25 augustus presenteert de 8-jarige Oosterhoutse Sterre Jongedijk om 15.30 uur haar eerste boek ‘Dierenbende’ bij boekhandel Het Verboden Rijk.

Eerste exemplaar

Zondag presenteert de 8-jarige Sterre Jongedijk haar eerste boek. Een trotse Sterre vertelt: “Al vanaf dat ik een klein kindje was, ben ik dol op verhalen en de fantasiewereld die daarbij hoort. Ik heb dit boek geschreven omdat ik hoop dat er steeds meer kinderen gaan lezen en verhalen vertellen.” Sterre zal zondag het eerste exemplaar van haar boek aanbieden aan de heer Beerens van bibliotheek Theek5. Op de vraag wat ze met het geld gaat doen dat ze met dit boek verdient hoeft Sterre niet lang na te denken: “Met de opbrengst van dit boek hoop ik een tweede boek te kunnen gaan maken!”.

Dierenbende

Het boek gaat over een vriendenclub van dieren met onverwachte wendingen en het verhaal is geïllustreerd met kleurrijke tekeningen van de twaalfjarige Rose Marie Muskee, een goede vriendin van Sterre. Vier dierenvrienden beleven de gekste avonturen. Zebra wordt ontvoerd. Egel doet mee aan een bekende hardloopwedstrijd. Zebra rijdt een ritje in de wolkenwieler.  Muis wordt een beetje verliefd. Maar op wie? Ook moeten de vrienden samen een groot monster verslaan om de eenhoorns van Fantasieland te redden. Dit mooie bonte gezelschap maakt er ook wel eens een echte dierenbende van…

Meer informatie

Het boek ‘Dierenbende’ van Sterre Jongedijk wordt zondag om 15.30 uur gepresenteerd bij boekhandel Het Verboden Rijk aan de Arendstraat 32 en is vanaf zondag daar ook te koop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen