Eeterij de Verbeelding na 20 jaar voorgoed gesloten

Foto: Eeterij de Verbeelding

Vanaf vandaag zijn de deuren van Eeterij de Verbeelding op de Markt na ruim 20 jaar voorgoed gesloten. 

Niet te voorkomen faillissement

Vanmorgen zijn de deuren van Eeterij de Verbeelding op de Markt niet meer open gegaan. Op de Facebookpagina van Eeterij de Verbeelding lezen we dat De Verbeelding vanaf vandaag permanent gesloten is wegens een niet te voorkomen faillissement. “In ruim 20 jaar hebben we vele hoogtepunten maar helaas ook een aantal dieptepunten gekend. De afgelopen jaren is er heel hard gewerkt om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Helaas bleek de opgebouwde achterstand een te zware rugzak om nog langer te dragen.”

Alles gegeven

De verklaring op Facebook gaat verder: “We hebben met elkaar Alles gegeven! Niet alleen wij, maar ook iedereen die aan ons verbonden is. Onze jarenlange vaste gasten, trouwe leveranciers, maar vooral het personeel dat elke dag hun energie stak in het bedrijf en waarvan sommige al bijna vanaf de start bij ons werken. We vinden het dan ook verschrikkelijk om dit bericht te moeten delen. We hebben genoten van 20 jaar Verbeelding; de evenementen op de markt, de gezellige periode rondom kerst, de feestelijke avonden tijdens carnaval, het bomvolle terras in de zomer enzovoorts. Daarom willen wij toch iedereen bedanken voor alle klandizie, steun en gezelligheid.” Eeterij de Verbeelding was vooral bekend van de XXL Lunch en XXL Diner, maar ook van de Spareribskoerier. Wij wensen Ruud en zijn team sterkte toe de komende periode.

Recent gesloten

Eerder sloten recent in onze stad ook al Gall & Gall Schapendries, Frans Jansen Elektro & Verlichting, Remeijsen Meubelen, dierenspeciaalzaak Discus Ad Gorisse en Loungebar ’t Geregt de deuren en besloot Bakker Sandig de bakkerswinkel te sluiten en om te bouwen tot sierviswinkel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen