Mooie prijzen mee naar Oosterhout bij tv-show Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker Fotografie

Zondagavond waren 50 Oosterhouters te gast in de tv-show Miljoenenjacht van Linda de Mol. Zij gingen niet met lege handen naar huis!

Miljoenenjacht

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners uit postcodegebied 4907 in Dommelbergen die zondagavond bij SBS6 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Iedereen uit het vak Oosterhout won 500 euro. De Oosterhoutse Danny had dubbel geluk: hij won naast de 500 euro ook een finaleplaats. Deze plaats leverde hem uiteindelijk 2.000 euro op. Ook namen de Oosterhouters het studiocadeau, een bluetooth hoofdtelefoon, mee naar huis.

Linda de Mol

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners postcodegebied 4907 in de wijk Dommelbergen wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma. Kim uit Winschoten ging in de finale tijdens het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol met 100.000 euro naar huis. ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen