112

Burgemeester dankt 250 vrijwilligers na zoektocht vermiste Sacco

Foto: Politie.nl

Zowel burgemeester Buijs als de politieregio Breda hebben via social media hun dank uitgesproken naar de vele vrijwilligers.

Grote zoekactie

Izaak Joost Tange, roepnaam Sacco, wordt sinds zondag 13 oktober rond 10.00 uur wordt vermist in de omgeving van de Eline Verelaan in de wijk Vrachelen 2. Zondagmorgen hadden ruim 250 vrijwilligers zich verzameld bij het Pannekoeckershuis in Den Hout om mee te zoeken naar Sacco Tange. Vanaf deze locatie werd samen met een groep speciale veteranen die zijn verbonden aan de politie gecoördineerd de omgeving van de Vrachelse Heide uitgekamd. In dit bosrijke gebied ging Sacco regelmatig wandelen. Helaas heeft deze zoekactie nog geen nieuwe aanwijzingen opgeleverd die mogelijk kunnen leiden naar Sacco.

Reactie burgemeester Mark Buijs

Burgemeester Mark Buijs heeft zijn reactie gegeven via de Facebookpagina van de gemeente: “Meer dan 200 vrijwilligers hebben de politie vandaag geholpen tijdens de zoekactie naar de vermiste Sacco Tange. De zoektocht heeft vooralsnog geen sporen naar Sacco opgeleverd. De betrokkenheid van al die mensen is hartverwarmend. Ik bedank iedereen die zich heeft ingezet om hem te vinden. Ik wens de naasten van Sacco, met in het bijzonder zijn vrouw en twee kinderen, veel sterkte toe in deze verschrikkelijke periode van onzekerheid.”

Reactie Politie Breda e.o.

Ook de politie Breda e.o. heeft via social media iedereen bedankt, ook namens de familie. Zij schreven op Twitter: “Helaas is dhr. Tange vandaag niet gevonden in de bossen rondom #DenHout. We mogen als maatschappij trots zijn op het feit dat meer dan 250 vrijwilligers vandaag gezocht hebben naar hem. Onze dank en ook die van de familie.” Als jij mogelijk informatie hebt waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden