112

Zoektocht naar vermiste Sacco Tange gaat verder

Foto: Politie.nl

De zoektocht naar de vermiste Sacco Tange gaat waarschijnlijk verder met een sonarboot op het Markkanaal.

Sonarboot

De zoektocht naar de vermiste Sacco Tange gaat waarschijnlijk verder met een sonarboot op diverse wateren in de omgeving, waaronder het Markkanaal. Dat heeft woordvoerder Eric Passchier tegen BN/De Stem gezegd. Hij houdt hierbij wel een slag om de arm, omdat er nog volop wordt overlegd. Izaak Joost Tange, roepnaam Sacco, wordt sinds zondag 13 oktober rond 10.00 uur wordt vermist in de omgeving van de Eline Verelaan in de wijk Vrachelen 2.

Grote zoektocht

Zondagmorgen hadden ruim 250 vrijwilligers zich verzameld bij het Pannekoeckershuis in Den Hout om mee te zoeken naar Sacco Tange. Vanaf deze locatie werd samen met een groep speciale veteranen die zijn verbonden aan de politie gecoördineerd de omgeving van de Vrachelse Heide uitgekamd. In dit bosrijke gebied ging Sacco regelmatig wandelen. Helaas heeft deze zoekactie nog geen nieuwe aanwijzingen opgeleverd die mogelijk kunnen leiden naar Sacco.

Meer informatie

Als jij mogelijk informatie hebt waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden