Kerstconcert dit jaar extra bijzonder door bijdrage Cash voor je Club

Foto: Zanggroep Cadans

Afgelopen zondag werden de bedragen bekendgemaakt die de verenigingen tijdens de actie Cash voor je Club bij elkaar hebben geharkt.

Zanggroep Cadans

Zondag werden de bedragen bekendgemaakt die de 10 deelnemende clubs/verenigingen bij elkaar hebben geharkt. Voor Zanggroep Cadans en Gemengd Zangkoor Oosterheide is dat het prachtige bedrag van 874 euro. Zij gebruiken dit geld mede om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten voor het stemmige kerstconcert in de Vredeskerk op 21 december.

Kerstconcert

Het zijn niet de standaard kerstliedjes, die in deze mooie kerk aan de Rulstraat zullen klinken. Mede hierdoor belooft het een bijzonder concert te worden. Tijdens het concert wordt het koor begeleid door een strijkersensemble, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Voor een mooie afwisseling in dit geheel zorgt het gelegenheidskoor Amici Musicali onder leiding van Ronald Tichelaar. Zij brengt het stuk Navidad Nuestra van de Argentijnse componist Ariel Ramirez. Ook verleent de Oosterhoutse organist Jan Sjoerd v/d Vaart zijn medewerking door wat mooie nummers op zijn geliefde orgel te spelen. Na afloop worden de gasten uitgenodigd in “De Beuk”, waar onder het genot van een gezellig warm winterdrankje nog even nagepraat kan worden.

Meer informatie

Om voor dit concert de puntjes op de i te kunnen zetten, wordt het geld gebruikt dat beschikbaar is gesteld door de Winkeliersvereniging Arendshof tijdens de Cash voor je Club actie van de afgelopen weken. De kaarten voor het kerstconcert kosten 14,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Het Verboden Rijk, Bourgonje Boek- & Kantoorboekhandel, het VVV in Theater de Bussel of per mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen