Last minute Sintcadeau nodig? Geef een Santa-pak!

Foto: Marjolein Vorspaget voor Oosterhout Nieuws

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel Sinterklaas cadeau? En steun je graag een goed doel? Bestel dan snel een startbewijs en kerstmannenpak voor de Rotary Santa Run Oosterhout 2019!

Santarun 2019

Met de kerstmannenloop van dit jaar wil Rotaryclub Oosterhout-regio op een gezellige en ludieke manier geld inzamelen voor negen goede doelen: de Wensboom, MEK, Running voor Cadasil, Floralia Park, Voetbalclub TSC, MHC de Warande, Zorglocatie De Riethorst, St Oelbertgymnasium met Maarten vd Weijden Foundation en tot slot Inloophuis Poppy’s. Hoe meer lopers op de been, hoe meer de goede doelen krijgen uitgereikt. Op zoek naar een leuk cadeau of surprise voor 5 december? Koop een startbewijs en pak voor de Santa Run Oosterhout!

IJsmarkt

Ook dit jaar wordt de Markt in Oosterhout na Sinterklaas weer omgebouwd tot een winters landschap met een ijsbaan! Op deze ‘IJsmarkt’ kun je terecht om te schaatsen of gezellig een drankje te drinken. Op 14 december is dit winterlandschap het decor voor de Rotary Santa Run 2018. Om 15.45 uur opent Willemsen Sport met een Santa Warming-up. Honderden kerstmannen springen zich warm voor de loop. Na het startschot om 16.00 uur stroomt de rode kerstmannenstoet 3 km dwars door het centrum van Oosterhout. Een prachtige beleving! En om 16:30 zal Vinzzent komen zingen om het feest compleet te maken.

‘Run’ gezellig mee!

Je kunt een inschrijvingsbewijs en kerstmannenpak bestellen via de onderstaande website. Bij de inschrijving kun je zelf aangeven voor welk doel je mee gaat doen. Voor € 10,- ontvang je een kerstmanpak, een startnummer, een medaille en sponsor je natuurlijk het goede doel! De pakken en startbewijzen kunnen vanaf vandaag worden opgehaald bij Intersport of Sport 2000. Op 14 december is er ook een vrije verkoop, mits er nog pakken beschikbaar zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=Fm-isXYZHXg

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden