Oelbert strijdt tegen kanker en steunt de Maarten van der Weijden Foundation

Foto: Oelbert

Ieder jaar steunt het Sint-Oelbertgymnasium een goed doel. Na jaren Edukans te hebben gesteund, is dit jaar gekozen om tegen kanker te strijden en zodoende de Maarten van der Weijden Foundation te steunen. De Olympisch zwemkampioen overwon zelf kanker en heeft een eigen foundation opgericht om deze vreselijke ziekte een halt toe te roepen. Daar is natuurlijk veel geld voor nodig – en daar zetten Oelbertanen zich graag voor in. 

Oelbert Pyjama Party

Op vrijdagavond 24 januari 2020 is er feest op het Oelbert. De feestcommissie organiseert dan een schoolfeest, maar dit jaar verlengt de school dat feest voor het goede doel: de school blijft de hele nacht open voor de aansluitende Oelbert Pyjama Party! Een team van Goede Doel Ambassadeurs, gevormd door bovenbouwleerlingen, zet zich in om deze avond onvergetelijk te maken. Er wordt in de nacht gesport, gemusiceerd, film gekeken in de Oelbert Cinema en er is een casino en game center. Ook kunnen luchtbedden mee om nachtelijk te ontspannen in de aula! Tevens wordt er Mega Verstoppertje gespeeld én – heel uniek – de beroemde Oelbert-kelder, die zo groot is als de school zelf, gaat open voor een spannende horrorbeleving. De volgende ochtend volgt een gezamenlijk ontbijt. Honderd procent van de opbrengsten van de Oelbert Pyjama Party gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation. Dat wordt dus leuk én nuttig!

Santarun

Naast de Oelbert Pyjama Party trekken diverse Oelbertanen ook dit jaar weer hun Santa-pak aan op zaterdag 14 december om de Rotary SantaRun in Oosterhout te gaan lopen. Maar het leukste komt nog: iedereen die graag een bijdrage wil leveren aan de bestrijding van kanker kan zich óók inschrijven voor de Santa Run via de onderstaande link. Iedereen is meer dan welkom om deze gezellige fun run mee te lopen met de ultieme start van het kerstseizoen. Zowel qua sfeer als qua gedachte: je hebt een gezellige middag én maakt je hard tegen kanker.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden