[LEZERSACTIE] Doe mee met de Oosterhoutse Berenjacht en win een boek!

Foto: Kaft boek: Gottmer Uitgeverij

We verloten 3 exemplaren van het boek ‘Wij gaan op berenjacht’ onder de Oosterhouters die hun beer op onze kaart hebben gezet!

Doe mee en win een boek!

Boekhandel Het Verboden Rijk werd ook helemaal enthousiast van de Oosterhoutse Berenjacht. Zij hebben aan Oosterhout Nieuws drie exemplaren van het boek ‘Wij gaan op berenjacht’ ter beschikking gesteld. Deze gaan wij verloten onder iedereen die een beer op onze kaart heeft gezet. Danny gaat de boeken hoogstpersoonlijk als fietskoerier bij de winnaars bezorgen! Staat je beer nog niet op de kaart? Lees dan in dit artikel hoe je dat eenvoudig kunt doen.

Over ‘Wij gaan op berenjacht’

In het boek gaan vijf kinderen en een hond op avontuur. Zogenaamd op berenjacht. Onderweg komen zij verschillende hindernissen tegen. Lang gras, een koude diepe rivier, dikke modder, een donker bos, een sneeuwstorm, een steile berg. Dan komen ze bij een donkere grot… en daar ontmoeten ze daadwerkelijk een beer! “Wij gaan op berenjacht. We gaan een hele grote vangen. Wat een prachtige dag! Wij zijn niet bang.”

Spelregels Berenjacht

Ga je vandaag of morgen op Berenjacht, houd je dan wel aan de spelregels! Kies een moment dat het rustig is op straat. Dat is niet altijd makkelijk in te schatten, maar probeer het toch te doen. Ga ook niet naar plekken waar veel mensen komen. Kom je dan toch nog iemand tegen? Houd dan minimaal 1,5 meter afstand. En verklap natuurlijk niet waar de beer zit! Zorg daarbij ook dat je alleen met je eigen gezin op pad gaat en zoek geen andere mensen op. De richtlijnen van het RIVM gelden ook voor dit spelletje!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden