Burgemeester sluit drugspand Oudenhove in de wijk Strijen

Foto: Oosterhout Nieuws

In opdracht van de burgemeester is een woning aan de Oudenhove voor drie maanden gesloten. Burgemeester Mark Buijs tolereert geen drugshandel in Oosterhout: “Ik sta voor een veilige stad en leefomgeving en indien nodig gebruik ik hiervoor mijn bevoegdheden.”

33-jarige bewoner aangehouden

Politieteam Dongemond trof in een woning aan de Oudenhove in de wijk Strijen in mei een handelsvoorraad soft- en harddrugs aan. Het ging om amfetamine, GHB, hennep en cannabisolie. Daarnaast werden valse merkkleding, illegale medicijnen en vuurwerk aangetroffen. Ook deze spullen zijn in beslag genomen. De 33-jarige bewoner werd aangehouden in zijn auto. Hier werd nog eens 15gr MDMA aangetroffen.

Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft deze zaak kunnen oplossen dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Denk aan moord, mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel. En bovenal, jouw anonimiteit staat hierbij √°ltijd centraal. Mocht jij ergens anoniem melding willen maken dan kun je bellen met M op telefoonnummer 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden