Vind jouw nieuwe klanten met een advertentie op Oosterhout Nieuws

Foto:

Met meer dan 450.000 pageviews per maand is Oosterhout Nieuws het meest geraadpleegde nieuwsplatform in onze gemeente. Reserveer daarom nu jouw advertentie of advertorial! Bel met Dolf op 06 – 402 538 46 voor de mogelijkheden.

Dagelijks lokaal nieuws

Voor veel Oosterhouters begint de dag met het nieuws uit de stad. Oosterhout Nieuws biedt al ruim 7 jaar gratis iedere dag het actuele nieuws uit de stad en haar kerkdorpen. En dat wordt gewaardeerd! Onze website telde in het eerste half jaar van 2020 meer dan 3 miljoen pageviews, onze Facebookpagina heeft bijna 9.000 volgers en zijn er ruim 5.500 inschrijvingen voor onze gratis digitale nieuwsbrief. En we blijven groeien! Ook zeer interessant voor adverteerders dus!

Lokaal adverteren, een groot bereik

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf juist in deze tijden extra vergroten? Dan is dit het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen en te blijven. Want nu adverteren betekent na de crisis een voorsprong op de concurrentie. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Oosterhout Nieuws tegen een concurrerende prijs! Bel daarom nu met Dolf Verschuren voor meer informatie. Je kunt hem bellen op telefoonnummer 06 – 402 538 46 of mail naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden