Oosterhouter wint 1 miljoen euro met Miljoenenspel

Foto: Pixabay License / moerschy

Zaterdagavond is Oosterhout een miljonair rijker geworden, want een van onze stadsgenoten won 1 miljoen euro netto met het Miljoenenspel.

Verrassing op zaterdagavond

“Dat is een leuke verrassing op zaterdagavond als je ontdekt dat je in één klap miljonair bent geworden.” zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij. De gelukkige winnaar wordt door Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onderdeel van is, uitgenodigd voor ‘Eerste Hulp bij Geluk’. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

Vaker prijs met loterijen

In Oosterhout vallen wel vaker prijzen in de grote Nederlandse loterijen. In juli viel de Postcodestraatprijs van de Postcodeloterij in de Rembrandtlaan in de wijk Dommelbergen en in september 2019 verdeelde Dorst 100.000 euro van dezelfde loterij. In februari 2019 won een Oosterhouter 1 miljoen euro in de Bankgiroloterij en op Nieuwjaarsdag 2019 verdeelde de Van Leeuwenhoeklaan in de wijk Oosterheide de 100.000 euro. Op Nieuwjaarsdag 2015 verdeelden inwoners van de Gangboord op het Kanaleneiland 1 miljoen euro van de Postcodeloterij. In 2000 viel de Postcodeloterij hoofdprijs van 14 miljoen gulden op de eerste dag van het nieuwe jaar zelfs in onze stad!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden