Susan van Engelen volgt Babette Damen op als coördinator van Inloophuis Poppy’s

Susan van Engelen
Susan van Engelen
Foto: Inloophuis Poppy's

Vanaf 1 mei 2021 neemt Susan van Engelen de taken van Babette Damen over als coördinator van Inloophuis Poppy’s.

Inloophuis Poppy’s

Per 1 mei zal coördinator Babette Damen van Inloophuis Poppy’s haar werkzaamheden gaan overdragen aan Susan van Engelen. Babette Damen: “Met een dubbel gevoel ga ik stoppen als coördinator bij Poppy’s, want het inloophuis ligt me nauw aan het hart. Wat me vooral bij blijft is het enthousiasme en de betrokkenheid van alle vrijwilligers. Nog nooit ben ik zo warm ontvangen bij een nieuwe organisatie als hier!”

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie

Babette gaat zich richten op de uitbreiding van haar praktijk voor lichaamsgerichte (trauma-)therapie. “Juist nu door corona veel mensen worstelen met de gevolgen hiervan en er ook steeds meer vraag is naar lichaamsgerichte therapie, voelt het bijna als mijn missie om me nu volledig te kunnen concentreren op de individuele sessies.” René van Ommeren, voorzitter van Poppy’s: “Vooral Babette haar denkwijze, werkwijze en haar visie in haar coördinatorrol hebben wij enorm gewaardeerd, en waarderen wij nog steeds! Gelukkig gaat Babette gaat niet helemaal uit beeld, want ze blijft nog steeds actief als vrijwilliger.”

Nieuwe coördinator

Op 1 mei start de nieuwe, vaste coördinator, Susan van Engelen. Susan: “Binnenkomen bij Poppy’s voelde meteen vertrouwd, als een warm bad, als thuiskomen! Ik kan dan ook niet wachten om alle vrijwilligers en betrokken partijen te ontmoeten en onderdeel uit te maken van deze prachtige stichting! Zelf ben ik geboren en getogen in Oosterhout en nu alweer ruim tien jaar woonachtig in Teteringen, samen met mijn man en onze twee kinderen. In mijn werk hebben mensen altijd centraal gestaan, zoals bejaarden, kinderen en mensen met een beperking. Iets kunnen betekenen voor een ander, direct of indirect, vind ik belangrijk.”

Over Inloophuis Poppy’s

Inloophuis Poppy’s aan de Mathildastraat 69 is dé ontmoetingsplek voor mensen die direct of indirect geraakt worden door kanker. Poppy’s biedt psychosociale ondersteuning, organiseert (informatie)bijeenkomsten en biedt workshops/activiteiten aan die gericht zijn op ontspanning, zingeving en verwerking. Inloophuis Poppy’s telt ruim 80 vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen