Oranjecomité Oosterhout schuift alle activiteiten Koningsdag door naar 2022

Foto: Oranjecomité Oosterhout

Het Oranjecomité laat aan Oosterhout Nieuws weten alle activiteiten voor Koningsdag door te schuiven naar 2022.

Koningsdag 2021

Het Oranje Comité zal haar activiteiten in de Oosterhoutse binnenstad een jaar doorschuiven. Bob Mook van Stichting Oranjecomité Oosterhout: “Koningsdag 27 april 2021, zal er niet zo uitzien zoals wij als Oranjecomité Oosterhout voor ogen hadden. Het draaiboek lag geheel klaar, om als vanouds de parken te voorzien van allerlei activiteiten, het centrum de Heuvel en de Markt voorzien van gezellige muziek, tijdens het nuttigen van een hapje en drankje, en een toast op onze Koning. Het coronavirus is helaas nog onder ons, dus ook dit jaar dienen we alle activiteiten door te schuiven naar 2022.”

Alternatieven onderzocht

Natuurlijk had het Oranjecomité ook liever de gezelligheid in de binnenstad willen zien waarbij mensen elkaar weer kunnen ontmoeten. Bob: “We hebben ook nog gekeken om optredens vanuit een vaste locatie te organiseren, maar zijn van mening dat mensen naar buiten gaan, en niet voor een beeldscherm gaan plaatsnemen.” Er zal dus ook geen alternatief online programma worden aangeboden.

Ouderen worden niet vergeten

Ondanks alles wat er niet door zal gaan is er een traditie die wel in ere zal worden gehouden. Bob: “Het Oranjecomité zal alle bewoners van de Oosterhoutse verzorgingshuizen op Koningsdag traditioneel een lekkere verrassing bij de koffie te bezorgen.” En uiteraard hopen we met elkaar dat Koningsdag 2022 weer als vanouds zal kunnen worden gevierd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen