Cursus ‘uitkomen met je inkomen’ gaat weer van start

Foto: CC0 Creative Commons / stevepb

Surplus Welzijn start op dinsdag 28 september en op maandag 1 november weer met de gratis cursus ‘Uitkomen met je inkomen’. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Uitkomen met je inkomen

Een op de drie Nederlanders verwacht door de Corona-maatregelen in geldproblemen te komen. Mensen zijn bang dat hun inkomen zal dalen, terwijl de rekeningen wél betaald moeten worden. Toch moeten er boodschappen gedaan worden en die ene rekening kan écht niet blijven liggen… Je bent niet de enige die hier mogelijk tegenaan loopt. En er is een oplossing: een geordende administratie, aanvragen waar je recht op hebt, de belastingzaken op orde en van bezuinigen een sport maken.

Gratis cursus

Dit alles komt aan de orde bij de gratis cursus ‘Uitkomen met je inkomen’ van Surplus Welzijn. Na deze cursus van vier bijeenkomsten:

  • heb je een geordende administratie
  • heb je zicht op uw inkomsten en uitgaven
  • weet je op welke tegemoetkomingen je recht hebt
  • zijn je belastingzaken op orde
  • en heb je van bezuinigen een sport gemaakt.

Meld je aan!

Schroom niet en meld je aan! Een gratis cursus van vier bijeenkomsten en je kunt kiezen tussen dinsdagochtend 28 september, 5, 12 en 19 oktober van 9.30 tot 12.00 uur of maandagmiddag 1, 8, 15 en 22 november van 13.30 tot 16.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in Activiteitencentrum De Bunthoef aan de Bloemenhof (naast winkelcentrum Zuiderhout). Deelname wordt beloond met praktische tools en een certificaat. Deelnemen kost niets, maar inschrijven betekent wel meedoen. Wil je je direct inschrijven of meer informatie? Neem dan contact op met Surplus Welzijn: 0162-748600 of per mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen