Theek 5 biedt hulp bij aanmaken van een coronabewijs

Foto: Freepik.com / rawpixel.com

Theek 5 biedt ondersteuning bij het realiseren van een (papieren) coronabewijs of de installatie van de corona-app op je smartphone.

Coronabewijs

Vanaf 25 september heeft iedereen in Nederland een coronabewijs nodig voor toegang tot de horeca en culturele sector. De overheid heeft hiervoor de CoronaCheck-app ontwikkeld. Met een coronabewijs in de app CoronaCheck of met een papieren versie kunnen mensen aantonen dat ze gevaccineerd zijn tegen het coronavirus of dat ze onlangs negatief zijn getest.

CoronaCheck

De meeste mensen kunnen zelf via de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl een coronabewijs regelen. Maar er zijn ook mensen zijn voor wie het minder makkelijk gaat. Is dit voor jou niet helemaal duidelijk en wil je hulp hierbij, dan biedt Theek 5 de oplossing!

Informatiepunt Digitale Overheid

Je kunt met al je vragen over de installatie van de corona-app of het realiseren van een (papieren) coronabewijs terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid bij Theek 5 aan de Torenstraat. Je bent hier welkom tijdens de normale openingsuren, Als je langs komt neem dan je smartphone en je DigiD met inloggegevens mee. Dan kun je direct worden geholpen. Liever zelf doen? Bekijk dan het onderstaande stappenplan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen