19e editie try-out judowedstrijden van Arashi weer een feestje

Foto: Arashi

Vorige week werd in De Mandt in Teteringen de 19e editie van het try-out toernooi georganiseerd voor beginnende judoka’s met de witte band.

Try-out toernooi

Op het 19e try-uut toernooi voor witte banden waren er 6 groepen gemaakt. Na een warming-up kregen alle kinderen de kans om kennis te maken met echte judowedstrijden! Alle judoka’s waren van Arashi, waaronder die uit Oosterhout. Het was fantastisch om de kleuters te zien proberen en winnen/verliezen. Omdat het heel gemoedelijk was in de zaal zonder geschreeuw en gejoel was het ook geen probleem om met verlies om te gaan.

Ervaring opdoen

Iedereen had zijn best gedaan. Ervaring opdoen was het doel van deze avond in deze vakantie. Onbekend talent werd gezien en de hakbijlworpen en houdgrepen werden gretig geprobeerd. Kampioenen: Groep 1: Tobias vd Made, 2. Owen de Graauw, 3. Faber vd Velden. Groep 2: Milan Somers, 2. Jeffrey Wildhagen, 3. Noah van Oorschot. Groep 3: Sem Meskers, 2. Emma de Graauw, 3. Duuk Brouwer. Groep 4: Jip de Vries, 2, Thom Brenters, 3. Jacky van Hoof. Groep 5: Levi van Oorschot, 2. Nant van de Bogaard, 3. Luuk van Nieuwland. Groep 6: Sem Holtman, 2. Merle van Mierlo en 3. Raf Leunisse.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden