Dit weekend is de snelweg A27 afgesloten tussen St.Annabosch en Hooipolder

Foto: Oosterhout Nieuws

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 3 december 22.00 uur tot maandag 6 december 2021 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A27. Hierdoor is de A27 tussen knooppunt Sint Annabosch en knooppunt Hooipolder in de richting van Utrecht afgesloten voor het verkeer.

Wegafsluiting

Tegelijkertijd zijn alle tussenliggende op- en afritten afgesloten alsmede de parkeergelegenheid Kalix Berna en het tankstation dat is gevestigd op de parkeergelegenheid. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.
Op de Snelweg A27 tussen knooppunt Sint Annabosch en knooppunt Hooipolder richting Utrecht gelden de volgende afsluitingen:

  • Op- en afrit (15) Breda
  • Op- en afrit (16) Breda-Noord
  • Op- en afrit (17) Oosterhout-Zuid
  • Op- en afrit (18) Oosterhout-Oost
  • Op- en afrit (19) Oosterhout
  • Parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Kalix Berna
  • Tankstation gelegen aan parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Kalix Berna

Let op: Vanaf zondag 5 december 16.00 uur zijn de op- en afritten vanaf (17) Oosterhout-Zuid tot knooppunt Hooipolder weer toegankelijk voor het lokale verkeer.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen