Duurzaam het voorjaar in met de Oosterhoutse Kledingkettingruil

Foto: KettingKledingruil.nl

Ga jij je kast opruimen of ben je toe aan nieuwe kleding? Dan is de Kledingkettingruil misschien wel iets voor jou!

Kledingkettingruil

Ga jij binnenkort je kast opruimen of ben je afgevallen en pas je de meeste kleding niet meer? Of ben je gewoon toe aan wat ‘nieuws’? Dan is de Kettingkledingruil misschien wel wat voor jou! De reizende kledingtas van de Kledingkettingruil is inmiddels ook in Oosterhout niet meer weg te denken en de aanmeldingen blijven binnen stromen, want kleding ruilen is duurzaam, sociaal en modebewust.

Hoe werkt het?

Het idee is simpel: met kleding gevulde (grote) tassen leggen een route af langs alle deelnemers in een bepaalde stad of stadsdeel. Krijg je de tas thuis? Dan mag je eruit halen wat je mooi vindt, en iets terugstoppen dat nog in goede staat is, maar klaar is voor een nieuwe eigenaar. Kapotte of vieze kleding hoort trouwens niet thuis in de tassen. Als je dat wilt, dan deel je een foto met je nieuwe aanwinst in de bijbehorende WhatsApp-groep. Daarna breng je de tas naar de volgende buurtgenoot op de lijst.

Oosterhoutse kledingkettingruil

In september vorig jaar tartte Danique Simons in Oosterhout de kledingkettingruil, maar inmiddels zijn er meerdere ruilkettingen: voor dameskleding maat 36-44, dameskleding 44+, herenkleding en ook nog één voor speelgoed en spelletjes! Iets voor jou? Meld je dan nu aan via de onderstaande link en begin het voorjaar duurzaam. Vul je gegevens in en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen