Omroep Brabant sluit zich aan bij landelijke Giro 555 Actie voor Oekraïne

Foto: Pixabay License/ neelam279

Omroep Brabant sluit zich maandag aan bij de landelijke actie en vraagt de hele dag aandacht voor Giro 555 en de Brabantse initiatieven.

Omroep Brabant voor Giro 555

Nederland komt maandag 7 maart in actie voor Oekraïne. Ook Omroep Brabant sluit zich aan bij de landelijke actie. Die dag rijdt het Brabants Buske kriskras door de provincie op zoek naar Brabanders die in actie komen voor het getroffen land. Op tv is er om 13.00 uur een extra nieuwsuitzending en ook ’s avonds is er veel aandacht voor de actie.

Ook op de radio

Op de radio begint de provinciale omroep de dag om zes uur ’s ochtends. In de historie van de popmuziek zijn er prachtige liedjes gemaakt waarin oorlog, maar ook vrede, hoop en liefde centraal staan. Die liedjes worden de hele dag gedraaid. Uiteraard is de luisteraar ook welkom met mooie suggesties. En er is uiteraard ook op de radio volop aandacht voor alle Brabantse acties.

Liveblog

Online verzamelt Omroep Brabant al die acties en wordt er een liveblog bijgehouden. Op social media van Omroep Brabant kunnen mensen ook aandacht vragen voor hun eigen acties zodat ze die als een olievlek kunnen verspreiden. Als mensen geld willen storten, mag men zich bij de landelijke actie voor Giro 555 melden zodat alles centraal gecoördineerd blijft.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen