Je kunt je ook als groep inschrijven voor de Avondvierdaagse!

Foto: Oosterhout Nieuws

Van 17 t/m 20 mei 2022 loopt de Avondvierdaagse weer door Oosterhout. Je kunt je inschrijven voor de wandeltochten van 3, 5 of 10 kilometer bij het VVV in Theater de Bussel. Deelname kost 5 euro per persoon.

Je kunt ook als groep meelopen

Vroeger liepen verschillende scholen en sportverenigingen samen mee tijdens de Oosterhoutse Avondvierdaagse. Het is een aantal jaren minder geweest, maar met name de laatste paar jaar is het aantal deelnemende groepen weer aan het oplopen. Logisch, want het stempelen en ophalen van medailles is nét wat eenvoudiger als groep. Vind je het leuk om met de buurtvereniging, school of sportclub mee te lopen met de Oosterhoutse Avondvierdaagse? Geef je dan op als groep en download hier het inschrijfformulier en neem het mee voor inschrijving bij de VVV in Theater de Bussel aan de Torenstraat.

Ruim 2.000 wandelaars

Samen met ruim 2.000 andere wandelaars kun je dan op 17, 18, 19 en 20 mei weer door verschillende delen van Oosterhout trekken. De startlocaties zijn gelijk gebleven aan de laatste editie. Er wordt dus weer gestart bij Sportpark de Contreie, de Oosterhoutse Golfclub, Twins en het Basiliekplein. De routes zijn op sommige punten aangepast om deze duidelijker of veiliger te maken. Let op! De route op woensdag door de bossen van Dorst is niet geschikt voor wandelwagens of bolderkarren.

Geef je nu op!

Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd. De VVV is te vinden in Theater de Bussel aan de Torenstraat en open op maandag van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 12.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de VVV gesloten. Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon. Let op! Je kunt bij de VVV alleen pinnen en niet met contant geld betalen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen