Gemengd zangkoor Chordanova zoekt versterking, met name bij de bassen

Foto: Gemengd zangkoor Chordonova

Gemengd zangkoor Chordanova zoekt versterking om de stemverhoudingen binnen het koor weer helemaal kloppend te krijgen.

Stemverhouding Chrordanova

Gemengd zangkoor Chordanova heeft de coronacrisis goed doorstaan, en nu de beperkende maatregelen niet langer van kracht zijn is het koor ijverig aan het repeteren voor de voorjaarsfestivals in Middelburg en Rotterdam waaraan zij aan zal gaan deelnemen. Duidelijk is geworden dat de stemverhoudingen niet helemaal meer kloppen. Het koor is gebaat bij versterking bij (voornamelijk) de bassen.

Openbare repetitie

Om die op een leuke manier te vinden houdt Chordanova op dinsdagavond 17 mei een openbare repetitie. Welke mannen (liefst met lage stem) vinden het leuk om dit gezellige koor te komen versterken? Je zult merken dat het instuderen van een nieuw lied op een prettige manier plaatsvindt, zodat ook leden die geen muzieknoten lezen in staat zijn hun partij mee te zingen. Ook krijg je een plaatsje in het koor naast een ervaren zanger van wie je ongetwijfeld steun zult hebben.

Meer informatie

De openbare repetitie vindt plaats tijdens de reguliere repetitieavond op dinsdag 17 mei. Het koor repeteert tussen 20.00 en 22.15 uur in Wijkcentrum Dommelbergen op het pleintje bij Winkelcentrum Arkendonk. Halverwege de repetitie wordt er een kwartier gepauzeerd en na afloop van de repetitie geniet een groot aantal leden wekelijks van een gezellige nazit waarbij de onderlinge contacten onder het genot van een drankje worden verstevigd. Kijk voor meer informatie ook op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen