Weer inloopspreekuren burgeradviseurs voor advies en ondersteuning

Foto: Surplus

De burgeradviseurs van Surplus zijn er voor alle inwoners van Oosterhout. Zij geven advies en ondersteuning bij vragen over sociale zekerheid, financiën en consumentenzaken. De burgeradviseurs helpen graag bij het vinden van een weg in het doolhof van wetten, regelingen en voorzieningen.

Burgeradviseurs

Vanwege corona was het de afgelopen twee jaar alleen mogelijk om een burgeradviseur op afspraak te spreken. Gelukkig zijn inloopspreekuren nu weer mogelijk. Een afspraak maken is dus niet nodig, gewoon binnenlopen kan weer. De burgeradviseurs houden de inloopspreekuren in de drie activiteitencentra in Oosterhout. Femke Steffens is trajectbegeleider vluchtelingen en ondersteunt de burgeradviseurs: “Iedereen is blij weer van start te kunnen met de spreekuren. Ook van Oosterhouters horen we dat er veel behoefte is aan deze laagdrempelige voorziening.”

Loop gewoon binnen

Je kunt dus vanaf nu weer gewoon binnenkopen bij Activiteitencentrum De Slotjes aan het Slotjesveld 15, iedere maandag van 13.30 tot 15.30 uur en op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. En bij Activeiteitencentrum Dommelbergen aan de Arkendonk 90 is dat iedere dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. In Activiteitencentrum De Bunthoef aan de Bloemenhof 2 zijn de burgeradviseurs aanwezig op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen