Herbeleef het Parkfeest tijdens de televisie-uitzendingen van de ORTS

Foto: ORTS

ORTS Televisie zendt op 22, 23 en 24 juni een drietal afleveringen uit van een speciaal programma dat werd gemaakt tijdens Parkfeest 2022.

Parkfeest op ORTS TV

In maar liefst drie afleveringen neemt ORTS Televisie je mee terug naar het Parkfeest 2022. Een team van maar liefst 9 vrijwilligers is hier keihard voor aan het werk geweest. Het uiteindelijke resultaat kostte maar liefst 24 uur aan voorbereidende productie, 8 uur filmmateriaal en meer dan 40 uur montage. Maar het resultaat mag er wezen!

Drie uitzendingen

Tijdens de uitzending van woensdag 22 juni staat de tribute night centraal, waarbij je kon genieten van onder andere Les Truttes. De uitzending van donderdag 23 juni staat in het teken van de festivalmiddag en -avond met onder andere Nielson. En tijdens de uitzending van vrijdag 24 juni wordt teruggeblikt op de familiedag met onder andere Edsilia Rombley. De afleveringen starten steeds om 18.00 uur en gaan mee in de uitzendcarroussel tot de volgende dag 17.59 uur. Je kunt de programma’s ook vanaf dit weekend bekijken via het Youtubekanaal van de ORTS via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen