Oosterhout nog verder in La Vuelta sferen met Spaanse Dag

Spandoek boven de T33
Spandoek boven de T33
Foto: PromOosterhout

Op 21 augustus rijdt de wielerronde La Vuelta door Oosteind en Oosterhout. In de opmaat daar naartoe is er vrijdag een Spaanse dag op de Markt.

Spaanse dag

Het kan je bijna niet zijn ontgaan, maar op zondag 21 augustus rijdt de wielerronde La Vuelta, de Ronde van Spanje, door Oosteind en Oosterhout. Eerder werden er al 20 rode fietsen geplaatst ter promotie van deze feestelijke dag, vlaggen gehesen en een spandoek van bijna 32 meter boven de Bovensteweg / T33 opgehangen. Op vrijdag 12 augustus wordt er door PromOosterhout in samenwerking met de Oosterhoutse horeca ook een Spaanse Dag georganiseerd, om te zorgen dat iedereen alvast een beetje in de Spaanse sferen gaat komen.

Volop activiteiten

Er zijn volop activiteiten voor jong en oud op vrijdag 12 augustus tussen 15.00 en 22.00 uur op de Markt. Zo kun je sportief bezig zijn met abseilen van de toren van de St. Jansbasiliek, fietsen op spinningfietsen, pana-bording en pumptrack. Maar je kunt ook genieten van de optredens van Pineapple Madness, Flamenco dansgroep Ruba Gitana of Showorkest La Buena Vida. Ook aan de kinderen is gedacht met een springkussen en een kinderdraaimolen.

Wielercafé

Op 20 augustus is er vanaf 20.00 uur ook een heus Wielercafé in de kantine van VV Oosterhout op Sportpark de Contreie met onder andere de Eurosport podcast met commentator en voormalig wielrenner Bobbie Traksel. Verder wordt er teruggeblikt op de eerste twee etappes en natuurlijk vooruitgekeken naar Etappe 3 die door Oosteind en Oosterhout zal rijden. Verder zal Rein Lambregts de kwis ‘Petje op, Petje af’ voor zijn rekening nemen. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk. Aanmelden kan via [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen