Feestband De Fik Erin op afsluiter Abrahamdag in De Bussel

Foto: Feestband De Fik Erin

Zaterdag 1 oktober treedt feestband De Fik Erin vanaf 19.00 uur op tijdens de gratis feestavond van Abrahamdag in Theater de Bussel.

De Fik Erin

De mannen van De Fik Erin maken van iedere gelegenheid een licht ontvlambare feestmassa. En wie vorig jaar bij het afsluitende feest in Theater de Bussel is geweest weet dat daar geen woord aan gelogen is! Deze band zorgt voor een oververhit podium, eerder zijn ze er niet vanaf te branden!

Herkenbare meezingers

Tijdens een optreden van De Fik Erin worden verschillende medleys er met een rotgang doorheen gejaagd. Hierbij zoeken de mannen naar de afwisseling tussen feestnummers en bekende meezingers van alle tijden. Met een hoge dosis ‘la, la, la’ in het repertoire worden het gegarandeerd een topfeest! En in de pauzes zal DJ NéNé ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer blijven gaan!

Gratis entree

De feestavond wordt speciaal georganiseerd voor Abrahammen en hun aanhang en alle Oud- Abrahammen. Maar iedereen die een gezellige feestavond mee wil maken is vanaf 19.00 uur van harte welkom! En het mooiste is: de entree is helemaal gratis!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen