Voedselbank vraagt vrijwilligers voor haar jaarlijkse inzamelactie

Foto: Flickr

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de actie ‘boodschap voor een ander’ van Goederenbank De Baronie. De voedselbank zoekt nog vrijwilligers.

Boodschap voor een ander

Op 17, 18 en 19 november organiseert Goederenbank De Baronie, in de volksmond ‘de voedselbank’, dit jaar weer voor de 18de keer, de inzamelactie ‘boodschap voor een ander’. In supermarkten in Oosterhout, Dongen, Raamsdonksveer en Made worden producten ingezameld voor mensen die in armoede leven. Goederenbank De Baronie ondersteunt zo’n 300 gezinnen met onder andere een wekelijks voedselpakket.

Koop iets extra en lever het in

Het winkelend publiek wordt gevraagd de actie te ondersteunen door iets extra’s te kopen en aan de Goederenbank ter beschikking te stellen. Het gaat om droge en houdbare ongekoelde basisproducten zoals rijst, meel, koffie, thee, cacao, suiker, zoet beleg voor op brood, chocomelk, yoki-drink, schoonmaakmiddelen, waspoeder en toiletartikelen zoals tandpasta en shampoo.

Help mee!

Wil jij ook een of meerdere dagdelen mee helpen, dan kun je voor meer informatie bellen met de coördinator Annita: 06 4358 6984 of mailen naar [email protected] Daarnaast hebben deelnemers aan de Postcodeloterij een ‘Geniet van ’t Goede’ cadeaukaart ontvangen. Oosterhout Nieuws vraagt iedereen die de kaart niet zelf gebruikt om deze te activeren en voor 11 november in de brievenbus te doen bij Goederenbank de Baronie aan de Kanaalstraat 20b in Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen