’t Houts Frituurtje wint provincietitel Cafetaria van het Jaar 2022

Foto: 't Houts Frituurtje

’t Houts Frituurtje is bij de puntentelling van de Nederlandse Horeca Prijzen uitgeroepen tot Cafetaria van het Jaar in Brabant.

Cafetaria van het Jaar

“Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die verdienen een podium!”, zo schrijft de organisatie van de Nederlandse Horeca Prijzen op hun website.

’t Houts Frituurtje

Een van die doorzetters is ’t Houts Frituurtje. Tijdens de uitreiking van de Nederlandse Horeca Prijzen in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen op 23 januari zullen zij niet alleen de Award voor Cafetaria van het Jaar in Oosterhout in ontvangst gaan nemen, maar nemen zij ook de award voor Cafetaria van het Jaar in Brabant mee naar Oosterhout! Daarmee laten ze onder andere De Frietheuvel in Den Bosch (2e plaats), Friet van Riet in Breda (3e), De Frietbergh in Tilbrug (4e) en Het Friethuys in Oss (5e) achter zich.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen