Stichting Leergeld springt bij als dat nodig is

Foto: Stichting Leergeld

Stichting Leergeld helpt gezinnen die het financieel niet breed hebben zodat kinderen gewoon mee kunnen doen met hun leeftijdsgenootjes.

Stichting Leergeld

Alles wordt duurder en steeds meer gezinnen hebben moeite om rond te komen. Dat betekent dat er vaak lastige keuzes moeten worden gemaakt. Ook landelijk zien we dat ouders het lidmaatschap van de (sport)club of activiteit van hun kinderen opzeggen omdat ze de contributie niet meer kunnen betalen. Jammer! Want leren zwemmen is van levensbelang en meedoen aan sociale activiteiten is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, het betekent ook dat ze dan gewoon mee kunnen doen met hun klas- en leeftijdsgenootjes.

350 Oosterhoutse gezinnen

Stichting Leergeld spring bij. Niet met geld, maar door het lesgeld, de contributie en de benodigde kleding en attributen te betalen voor kinderen van vier tot achttien jaar. Het afgelopen jaar deden ruim 350 gezinnen in Oosterhout een beroep op Stichting Leergeld. Wil je weten of jouw gezin ook in aanmerking komt voor deze praktische ondersteuning? Kijk dan op de link onderaan dit artikel en doe een aanvraag. Na aanmelding volgt een persoonlijk, vertrouwelijk gesprek met een medewerker van de Stichting Leergeld over je wensen en jouw persoonlijke financiële situatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen