Burgemeester Buijs opent de serie van 40 uitzendingen van VASTWEL

Foto: Miranda van Bragt

Het is vandaag ‘aswoensdag’ en daarmee start ieder jaar het dagelijkse interviewprogramma van VASTWEL op de ORTS.

Vastenperiode

VASTWEL start nu voor de vierde keer met het programma is inmiddels een begrip in Oosterhout geworden. Ook dit jaar is er weer een breed programma en groeit de betekenis van de vastenperiode in een breder perspectief. Een van de activiteiten zijn de 40 uitzendingen op ORTS met bijzondere, maar bovenal persoonlijke verhaal door (gewone) Oosterhouters waarin verbijstering en verwondering elkaar afwisselen.

Gasten deze week

Kiek Joustra, Jaap Oomen en Joep Struyk ontvangen, dankzij de gastvrijheid van de gemeente, de gasten dit jaar in de trouwzaal van het stadhuis. Burgemeester Mark Buijs, opent woensdagavond deze serie om zijn invulling te geven op het thema van VASTWEL dit jaar: Verbijsterd & Verwonderd. Het uitzendschema voor de komende week is verder: op donderdag Dolly van Dijk, vrijdag Toon Oomen en op zaterdag Leonie Heemskerk. Iedere week lees je op Oosterhout Nieuws welke gasten je die week kunt verwachten. De uitzendingen zijn dagelijks vanaf 18.00 uur op ORTS Televisie.

Over VASTWEL

De programmering van de VASTWEL activiteiten richt zich op een inclusieve bewuste samenleving, waarbij soms gebaande paden worden verlaten en men inspiratie ervaart en verborgen passies en talenten zichtbaar worden. De activiteiten zijn divers, de ene keer is het een beleving of herbezinning, de andere keer is het een ontmoeting van binnen met buiten. VASTWEL is een initiatief van het Leer-en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen