Wensvijver Kerstshow AVRI levert 7000 euro op voor goede doelen

Foto: Dongen Nieuws

Wie eind vorig jaar naar de Kerstshow bij AVRI is geweest heeft de Wensvijver vast gezien. Donderdag werd de opbrengst bekendgemaakt.

Wensvijver kerstshow

Sinds de Kerstshow half oktober open ging hebben heel veel bezoekers aan de show een muntje in de wensvijver gegooid bij het tuincentrum op de grens van Oosteind en Dongen. Donderdagmiddag werd het bedrag bekendgemaakt. Er was maar liefst 6.556,01 euro in de vijver gegooid, dat door de eigenaar werd afgerond naar 7.000 euro. De opbrengsten zijn verdeeld onder twee lokale goede doelen. Stichting Met je Hart Dongen krijgt de helft van de opbrengst waarmee deze stichting weer vele oudere kan helpen door samen te eten of een leuke workshop te doen om zo minder in een isolement te zitten. De andere helft gaat naar De Wever in Tilburg, afdeling de Herdgang. Daar wordt het bedrag besteed aan een duo fiets voor hun cliënten.

‘Vreemde munten’

“Onze medewerkers van Samen Top hebben goed geholpen met het sorteren van alle munten. Ze hebben alle ‘vreemde’ munten en winkelwagenmuntjes er keurig uitgehaald en de overige munten mee helpen verpakken voor ons” aldus Anka Kimenai van AVRI. “Dit was een gigantische klus die ze met veel plezier hebben gedaan. Daarna is alles geteld en konden we donderdagmiddag twee cheques uitreiken van 3.500 euro. We zijn er van overtuigd dat deze bijdragen een hele mooie besteding gaan krijgen!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen