Collecteweek Hartstichting zoekt nog collectanten

Foto: Hartstichting

Om de jaarlijkse collecteweek van 9 t/m 15 april 2023 tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten.

Hartstichting

Ruim honderd collectanten gaan van 9 t/m 15 april langs de deuren in Oosterhout om geld op te halen tijdens de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting. Met de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om de hartgezondheid van Nederland te verbeteren. Voor een aantal wijken in Oosterhout is de Hartstichting nog op zoek naar collectanten. Meedoen aan de jaarlijkse collecte als collectant is makkelijk en het duurt maar twee uurtjes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te bellen met bel met Adry Oudenhooven, tel. 06-16997525 of [email protected] of klik op de link onderaan dit artikel.

Online collectant

Voor mensen die geen collectant langs de deur willen zijn, maar toch iets meer willen doen is het heel eenvoudig om online te collecteren bij vrienden en familie. Vanuit huis, op de mobiele telefoon, kan iedereen een persoonlijke pagina aanmaken. Hiermee kun je heel gemakkelijk en veilig met één druk op de knop collecteren. KLIK HIER om een online collectepagina aan te maken op de website van de Hartstichting.

Over de Hartstichting

De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden, zodat iedereen uit het leven kan halen wat erin zit. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk, werken wij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen zij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. De ambitie van de Hartstichting is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren zij wetenschappelijk onderzoek, geven zij voorlichting en werken ze aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen